justbeccca

God Jul!!

Kategori: Allmänt

Börjar med att önska alla en god jul.
-
Har inte hunnit uppdatera på två dagar, då jag varit upptagen med annat. Tex i onsdag var jag inte hemma så mycket. Var ute och körde bil med Håkan och Josse.
-
Igår var jag först nere på stan, sedan hem ut med Atos och lämnade av lite julklappar, sedan ut till wåxnäs och köpte mer julklappar, sedan bergvik och handlade ännu mer julklappar. Men nu är ju alla klara och snart färdig inslagna.
Köpte också med tass salva till Atos också igår. Som innehåller tjära, som skyddar mot kylan, snön och salt mm. Den heter: Fyra Ess hund salva. Kostar 89kr för 100g salva på Katt och hund specialisten. Har köpt mer julklappar till Atos, men de får de komma upp bilder på senare eller imorgon. Jag har nämligen hittat/fått laddnings sladden till kameran. Så nu kommer det komma upp bilder, det från under hösten.
Josse hittade en rosa julkula som passar mig enligt henne. På den står det: Jag spricker av förväntan!!  Kanske kan förstå henne lite. Men jag har varit duktig den senaste tiden, det är nämligen så att älskling har slagit in mitt packet jätte fint(stort) och ställt de på barbordet,brevid datorn... Men jag har inte rört det, inte ens petat på de. Så de kallar jag duktigt. Men jag spricker av förväntan :P haha
-
Vid sex ska vi hem till Faster och familj och fira jul. Hela familjen, eller ja David kommer dit senare. För vi har två familjer som tänker likadant. Kvällen passar jätte bra för mat och sånt. Men det ordnar sig. Hade gärna följt med hem till hans mor också, men jag vill ju gärna vara med när Arwid är vaken och när han öppnar sina julklappar.
-
Nej nu ska jag återgå till julklappsinslagningen. Ta kort på alla klappar och granen och lägga ut här sen kanske :P Sen får det bli en promenad med Atosen och sedan börja göra sig klar för ikväll.
-
God jul nu på er alla och en en bra fortsatt dag/kväll.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: