justbeccca

Tågstationen

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från tågstationen. Gick ju ner till stan förut och träffade carro och Josse, vi gick runt lite och kollade på kläder och skor. Jag hittade ett par skor jag förhoppningsvis ska köpa. Sen fikade och vid strax innan sju gick vi till tågstationen och satte oss där för att vänta in Amandas tåg från göteborg skulle komma, 19.56. Fasten den var försenad så den kom 20.02. Håkan kom dit vid tjugo i åtta och sedan kom Mats och tog en cigg med oss. Nu sitter vi alla hemma hos mamma och har det trevligt och myser.

Amanda är min lilla kusin, 11år från göteborg. som älskar MIG! hih
citat av amanda: "Du är MIN". så underbart söt. Nu ska vi nog åka ut till örsholmen och släppa Baily och sedan blir de mat.
Ska nog dricka lite kaffe först och prata lite. Det har i alla fall slutat regna nu för stunden. Förut när vi satt på tågstationen kom det först en blixt och sedan mullret, jag höll då på att dö. Jag är verkligen livrädd för åskan. Då p.g.s av ridolyckan för fem årsen. Men men. Tänkte faktiskt då krypa in under ett av borden inne på stationen. Mensom tur var så kom det bara en smäll och jag behövde inte göra bort mig totalt. Sen satt jag och skakade i en halvtimme varje gång det kom en människa med sån där väska man drar efter sig. Det lät nmligen som åskan då, USCH.
Pussisar på de

Bilde på Josse och Amanda


XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: