justbeccca

Söndag, söndag

Kategori: Allmänt

Ja som ni märker är de ju söndag idag. Vet inte rikitgt vad jag ska skriva som rubrik. Men i alla fall.
Idag ser det ut att bli en Mc tur med min käre Mami och pille. Fasten jag vet inte riktigt om jag vill de.. Mendet är ju ändå kul att åka Mc. Får se

Baily och jag har haft en slapp söndag, vi gick upp vid tio och gick på en promenix då så han fick göra det han behövde. Gick runt kanalen, den längre delen. Sen låg vi i en varsin säng här hemma och slappade hela förmiddagen. Dock kom jag på nu att jag inte ätit frukost, så de blir till att äta de, och dricka lite kaffe. Just nu ligger min ängel brevid mig här i sängen och snarkar så gott, vi har nästan precis varit ute på andra promenixen. Älskar när det bara är han och jag hemma. Baily blir så mysig och lugn. Han är ju lugn i vanliga fall, men när det bara är han och en person hemma så slappnar han av på ett helt annat sätt än om de skulle vara flera hemma.

Jaja men att se framemot denna veckan, Torsdag får jag pengar, då blir de tvinga med josse och carro till coffie house by goerge(stavas?) och dricka snickers. Den är så himla good. Sen kommer kanske min Mattias hem från tyskland på tordag, Fredagen i såna fall blir till att gå ut och sätta sig på en uteservering och dricka lite och prata om allt, vi missat dessa veckor i från varandra. Är man bästa vänner så är man bästa vänner.
Fredagen tror jag också att jag ska med när josse och håkan ska handla. Plus att på torsdagen tror jag att jag ska köpa ett par skor om de är kvar då. Becuse me is in love with them=)

Nej nu blir de frulle för min del, kaffe och macka. Sen blir det att göra sig i ordnig, Mami och Pille kommer snart.
Ja just de glömde skriva de att Amanda och Inko åkte hem igår, så nu är de rätt tomt här hemma. syft=(  Men man får väl göra det bästa av situationen.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: