justbeccca

Soligt och Varmt

Kategori: Allmänt

Denna dagen har varit solig och varm för mig. Blev väckt vid tjugo över elva på förmiddagen, då mamma och Inko ville äta frukost tillsammans med mig, de vart riktigt mysigt. Sen satt vi ute i solen ett bra tag och bara snackade.
Vid ett igen somnade jag om i min underbara säng och sov till drygt tjugo över fem. Då kom Josse och Håkan och väckte mig, tydligen pratade jag i sömnen då när de försökte få upp mig. hih lite små rolig är jag.
Jag gjorde mig i ordning och vi åkte ut till Ikea och Carro köpte lite grejer, jag och josse köpte oss en varsin Toblerone påse. Vilken är den chokladen jag älskar mest på denna gjord, eller ja efter norsk choklad.
Nu är vi  hemma igen och ska spela lite TP med mamma och Inko och vara sociala och ha de mysigt. hih Men för tillfället är de dära två uppe hos min hyresvärd, men de kommer nog snart =)

Som ni ser lyckades jag i natt fixa lite på min blogg, lyckades ändra till de färgerna jag ville ha. I natt blir de väl att försöka ändra om headern och lite annat, om jag inte somnar. Får se hur de blir. Annars får jag be någon om hjälp med de. hehe
NU vet ni i alla fall hur min dag har sett ut idag och kommer se ut. Jag kommer nog uppdatera senare igen. Blir nog någon film att kolla på ikväll med.
Missade/missar ju Miss Marpel nu och dessutom tycker jag inte att den serien är lika bra i år som den varit alla andra år. Den söta tanten är ju inte kvar längre, utan de har ju bytt ut till en annan tant. Så tack, men nej tack.
Pussisar på de


XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: