justbeccca

Regn och allmänt blä

Kategori: Allmänt

Idag har jag ju då varit lite smått dryg och inte orkar blogga, har haft förbannat jävla ont i armen. har fortfarande inte hört något från någon förbannad jävla läkare. Jag förstår inte vad deras problem är. har dom såna stora feta arslen att de inte orkar lyfta sina feta rövar ur sin stol och leta upp mina journaler och läsa igenom dom?! Nej de är för att dessa IDIOTER har arkiverat mina papper på denna skadan och stoppat upp dom i röven på någon som jobbar i något arkiv i forshaga. Jag är så jävla trött och arg på svenska sjukvårds systemet. Verkar de inte fatta att detta är inte bara en liten grej, kanske för dom är det de. Men de är en förbannad stor grej för mig. Hela mitt liv har förändrats. Jag har bara en fungerande hand, och en knappt fungerande arm. Jag har en smärta som aldrig verkar vilje försvinna. Jag trycker i min värktabletter hela tiden känns de som. Men någon dag kommer dom inte funka längre. är de då meningen att jag ska gå runt och ha konstant smärta och höra hur de knakar i min nacke? Kan ni för en gångs skull göra rätt för er? Jag behöver en jävla massa svar på mina frågor och de är bråttom. Jag har inte den tiden ni begär. Och vad fan ska ni med telefontider till när man ändå aldrig kommer fram. Idiot idéer!
Tänk om detta drygande kan ge mig problem för livet? har landstinget råd med de? har ni råd med att göra mistag? Har ni samvete till att fucka upp en till ryttares liv? för de är ju tydligen svenska sjukvården ganska bra på. Gör bara en jävla massa mistag med ryttare.

Skit samma. min dag har parktiskt taget varit piss. sov från tre i natt till halv tolv förut, och från ett till fem. sen har jag ungefär bara slappat och varit arg och irriterad på sjukvården.
plus att min bästavän åkte till tyskland idag och vi hann aldrig träffas igår och säga hej då. Utan jag fick vara på akuten och snacka med några där som inte fattade något. usch! jaja Lifes A Bitch And Then We Die!
nu får de bli att göra varm choklad och macka och kolla klart på Mt New BFF sesongen=) Me like It


XOXO
//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: