justbeccca

myspys

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från promenaden med Baily. Vi gick först hem till Josse och Håkan, där jag och josse satt och pratade. Men för det mesta blev de telen för mig. För på vägen dit ringde min underbara Mattias och berättade att han tänkte försöka åka med flyget hem den 25e =) Gissa om jag vart glad. Sen ringde Carro och en stund senare pappa. Jag har varit riktigt poppis idag. hih
Vid tio gick jag hem till Johanna och Daniel och var lite social med dom. Det var riktigt trevligt. Funderar på att gå till dom imorgon igen. Baily var hemma hos Josse och Håkan undertiden jag var hos Johanna och Daniel.
Efter jag hade varit hos dom åkte med med josse och håkan ut med bilen och hamnade på Shell,där träffade vi mycket folk. Regina var ganska så full, men hon är ju så rolig. Hade i alla fall en mycket trevlig kväll. Johanna, Daniel och Carro kom bort till Shell också. Vilket var roligt och det var nästan så att Johanna inte ville åka hem heller.

Nu när jag kom hem tände jag massa levande ljus i mitt rum, ställde datorn på databordet och har laddat upp med chips och dricka. Så nu blir de myspys för mig. hih Ska nog försöka göra något att äta också. Får se vad de blir, kom precis på att jag inte ätit någon riktig mat idag. Kanske inte det smartaste. hehe

Nej nu blir det att kolla runt lite på nätet och hitta lite info om vissa saker.  Jag kanske berättar om mina planer lite senare. Beror på om de går att genom föra dom.
Pussisar på de

XOXO//Bambii

Kommentarer


Kommentera inlägget här: