justbeccca

Moster

Kategori: Allmänt

Nu är jag äntligen hemma och stannar här resten av kvällen/natten.
Har varit ute på stan och fikat och kollat kläder med Carro under eftermiddagen, precis innan jag gick ner till stan kom min mamma hem med min söta underbara hund och min moster Inko från göteborg:) Så nu är det riktigt roligt här hemma.
Har fått en anna smärtstillande och den börjar på T, vet dock inte resten av namnet. Inte Tradolan i alla fall, men den har samma effekt som tradolan.
Men i alla fall, efter stan hämtade Håkan och Josse oss så vi åkte ut till wåxnäs och carro köpte kattsand till kissekatterna, sen vart vi på bergvik. Där träffade jag min gamla bildlärare som jag har haft de senaste två åren på HUC. Hon är så underbart snäll och gullig.
Efter bar vi till willys så carro fick köpa kattismaten. Sen vart de hem till carro och lämna grejerna.

Vid åtta tror jag var vi hemma hos mig och jag fick äta och de andra fick träffa Inko. Sen åkte vi till McD och köpte glass. Svängde in på shell och där träffade vi Johan, Andreas, Regina, Martin, Bob och Clas. Så de blev att vi stog och pratade ett tag. nu äntligen är jag hemma och ska kolla på någon av min åtta filmer jag har laddat ner.
Mamma och Inko gick upp till min hyresvärd Dan och är sociala.

Sen har jag smsat lite med MIn bästa underbara vän Mattias idag, han har de super bra där borta i tyskland och vi kom fram till eftersom ingen av oss var på skolavslutingen så ska vi ha en egen när han kommer hem=) när de nu blir..
Nej nu blire film, skriver kanske sen vilken de blev och sånt. Pussisar på de

XOXO//Bambi

Kommentarer


Kommentera inlägget här: